Élite

elit serie.png és una sèrie espanyola que es va estrenar el 5 d’octubre de 2018 a través de la plataforma Netflix. La sèrie ha estat produïda per Zeta Produccions i ha estat creada per Carlos Montero i Darío Madrona. La primera temporada consta de 8 episodis.

El 17 d’octubre de 2018 Netflix España va confirmar que la sèrie tindrà una segona temporada de 8 episodis també.

Resultat d'imatge d'elit

La sèrie va de tres joves pobres que han rebut una beca per estudiar a Les Alzines, un institut prestigiós d’Espanya per a gent rica, perquè el seu antic institut es va ensorrar. Un dia arriben tres alumnes nous: en Samuel, la Nàdia i en Christian. Els estudiants d’aquest institut no els faran la vida fàcil.  Entre l’assetjament i la humiliació, un dels adolescents és assassinat i la sèrie anirà descobrint qui és l’assassí.

Aquesta sèrie està tenint molt d’èxit entre els adolescents.  De fet, és la sèrie més vista a tot el món.  La sèrie mostra temes actuals d’adolescents de 16 anys  i al final podria resumir-se en que, malgrat les diferències socials, racials o religioses, els menors de 20 anys tenen més coses en comú que no pas  els separen.  Els adolescents tenen el poder en aquesta sèrie i aquesta és, sense cap mena de dubte, l’èxit de Élite.  Us deixem amb una frase de la sèrie: “Tenim 16 anys i si no ens perdem ara, quan ho farem?”

elite

joel_301623

One thought on “Élite

Add yours

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑