Què és una escape room?

Resultado de imagen de logo de escape room

Una escape room (o joc d’escapada en viu) és una activitat d’oci en la que els participants són tancats en una habitació i han de trobar la sortida resolent pistes, enigmes, puzzles i  jocs mentals. L’escape room es juga mínim en parelles o en grup 5-6 persones.

Els rooms escape estan basats en els videojocs “Escape the room”, ambientats en tot un seguit de llocs ficticis com cel·les de presó, masmorres i estacions espacials. El primer room escape es va crear l’any 2006, i cap al 2010 les rooms es van fer famoses als Estats Units, Japó, Tailàndia, Canadà, Israel i sobretot a la Xina.

A Catalunya, la primera sala d’escape va ser Parapark Barcelona, una proposta importada d’Hongria l’any 2012.  Actualment a Catalunya hi ha 112 empreses que ofereixen 153 jocs en 39 localitats diferents, la majoria a Barcelona ciutat.  A prop de Montornès també tenim diferents propostes.  Com que Halloween està a la volta de la cantonada, us volem recomanar una escape room molt ben valorada a Granollers.

CLOWN KEY  – Escapa de la por

Imagina tenir un somni.  Imagina voler començar un negoci, un circ.  Un circ que es diferenciarà de tota la resta.  Començar les obres, contractar els especialistes i….tots desapareixen?  Però, com ha passat?  Qui està darrera de tot això?  Aquesta és la situació en la es troba el nostre protagonista…seràs capaç de resoldre el misteri d’aquest circ i…escapar?

Aquesta escape room té una durada de 60 minuts i costa entre 60€ i 90€ per persona. Téuna dificultat mitjana i la edat mínima per fer-la és majors de 16 anys sols o majors de 12 anys acompanyats.

Què…us atreviu a jugar?

ariadnatena

 

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑