Mor el motorista Nicky Hayden

Resultat d'imatges de nicky haydenNicky Hayden, famós motorista que corria a MotoGP,  va morir el passat dilluns dia 22 a l’hospital de Cesena,  on es trobava ingressat des de dimecres 17 de maig, sent víctima d’un accident de tràfic, on ell entrenava amb bicicleta. Només tenia amb 35 anys,

Encara que les causes de l’accident no les sabem perfectament, els metges pels quals va ser atès, expliquen que Nicky va xocar contra un vehicle. L’impacte va ser frontal, el vidre frontal del cotxe, va quedar destrossat i la bicicleta de l’esportista completament danyada. La policia, disposa d’unes fotos on es pot veure que el motorista, es va saltar un senyal de stop i això va provocar el greu accident.

El ciclista va ser atès ràpidament per l’assistència mèdica; una vegada estabilitzat va ser traslladat al centre mèdic de Rimini, inconscient, i per la tarda traslladat amb helicòpter a l’hospital, on va ingressar a la unitat de cures intensives.

A mi personalment, aquesta notícia, em va afectar bastant, ja que molts dels meus familiars són motoristes i gaudim de les motos. És una pena molt gran que s’hagi passat una gran part de la seva vida arriscant-se amb les motos i al final morir en un accident de bicicleta.

Judit Fuentes

 

 

 

 

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s